Pentru o experiență mai bună pe site-ul nostru, te rugăm să accepți cookies Details
icon
(!) ATENȚIE! LIVRĂRILE PENTRU COMENZILE PLASATE PE SITE DUPĂ DATA DE 2 MAI, VOR FI RELUATE DIN DATA DE 16 MAI. NE CEREM SCUZE DE INCOMODITĂȚILE CREATE ȘI VĂ MULTUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE.
Coșul este gol!
Meniu

ORGANIC INDIA - The Vehicle of Consciousness

ORGANIC INDIA este prima companie din INDIA în producerea ceaiurilor Tulsi (Busuioc Sfânt), 100% certificate organic, dăruind lumii această băutură sacră și un lider global în producerea suplimentelor alimentare naturale din cele mai renumite și eficiente plante medicinale indiene în formă integrală, utilizate de mii de ani și în Ayurveda, și ceaiuri Tulsi (Busuioc Sfânt), 100% certificate organic. Produsele ORGANIC INDIA conțin plante cultivate și procesate prin metode ce le protejează integritatea nutrițională, în acord cu cele mai inalte standarde internaționale. Astăzi compania produce în mod sustenabil, prin agricultura regenerativă, produse pentru îmbunătățirea vieții, de o calitate excepțională.

Toate produsele ORGANIC INDIA conțin Plante 100% Certificate Organic, ceea ce înseamnă că nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici în niciun stadiu al producției. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultorii nostri, iar metodele unice de cultivare, recoltare și procesare le protejează integritatea nutrițională.

Agricultura organică folosește metode de îmbogățire și tratare a solului care nu dăunează mediului înconjurător.

Produsele ORGANIC INDIA promovează sănătatea, fericirea și „Adevarata Stare de Bine” și sunt realizate cu grijă și iubire. Fiecare dintre produsele noastre întruchipează dragostea, respectul și legătura dintre Natura Mamă, fermieri, compania noastră și dumneavoastră.

Muncim alături de mici familii în cultivarea a mii de hectare de teren agricol în mod ecologic și sustenabil pentru a oferi o viață demnă agricultorilor indieni și pentru a vă oferi dumneavoastră sănătate și fericire.

 

Alegând ORGANIC INDIA participați și dumneavoastră activ la misiunea noastră de a crea un mediu înconjurător sustenabil!